Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona z wiejskich jaj od kur wesołych z cebulką, szczypiorkiem i kiełbaską.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Składniki
Na rozgrzanej patelni smażymy pokrojone w kostkę kawałki kiełbasy. Dodajemy pokrojone w plasterki cebulki, i chwilę smażymy pod przykryciem do zeszklenia cebuli.
Wbijamy jajka i dodajemy pokrojony drobno szczypior.
Smażymy cały czas mieszając do momentu ścięcia się jajek, oraz musimy uważać żeby za bardzo nie przesmażyć jajecznicy, żeby nie była za mocno ścięta.
Smacznego!!!