Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na tradycyjną jajecznicę z suszonymi pomidorami i mozzarellą.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 96
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 96
Składniki
Pomidory pokroić w podłużne paski i podgrzać na patelni z odrobiną oliwy, następnie dodać rozbełtane jajka i mieszać. Przyprawić solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Na talerzu ułożyć kilka plastrów mozzarelli i nałożyć gotową jajecznicę. Podawać z pokrojonym chlebem.