Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i bardzo pożywne śniadanie, a przede wszystkim bardzo szybkie w przygotowaniu.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 55
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 79
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 55
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 79
Składniki
Na początku myjemy i kroimy pomidora na kawałki (wielkość kawałków dowolna). Pokrojonego pomidora wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy na wolnym ogniu do momentu aż pomidor będzie miękki. Dodajemy 3 jajka i zioła prowansalskie. Jak macie koperek to oczywiście też możecie dodać, lub jakieś inne zioła. Cały czas smażymy na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodajemy pieprz i sól do smaku.