Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowite urozmaicenie porannej jajecznicy o pieczarki, delikatną cebulkę szalotkę i wyrazisty w smaku parmezan. Idealne, pożywne i aromatyczne połączenie na dobry początek dnia :)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 722
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36231
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 396
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 722
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36231
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 396
Składniki
Szalotkę kroimy w kostkę, szklimy ją na maśle i dodajemy do niej pokrojone w pasy pieczarki. Wszystko smażymy do momentu odparowania wody z grzybów. Następnie dodajemy jajka i smażymy ją do czasu uzyskania odpowiedniej, ulubionej przez nas konsystencji. Na koniec całość doprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem oraz startym parmezanem, dokładnie mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)