Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
kroi się parówkę w malutka kostkę potem pomidorka ogórka parówkę pokroić drobno wrzucić na rozgrzana patelnie posolić popieprzyć do swojego smaku poczekać od 2 do 5 min żeby warzywa itp były zarumienione
do tego makaron z zupki chińskiej zupkę zaparzyć w miseczce woda nie rozwalać zalać cala odczekać 6 min odlać wodę pózniej na patelnię dorzucić jajka mieszać asz będą usmażone pózniej na talerzyk do tego można czerwone wino dolać piwo jak kto lubi i koniec