Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariański pomysł na szybkie i pożywne śniadanie. Jajecznica jest lubiana przez wszystkich, a dodatek szpinaku jest tu dość delikatny i nierzucający się w smaku.
patelnia
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8430
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 189
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 419
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8430
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 189
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 419
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka. Cukinię pokrój w półplasterki. Na patelni rozgrzej olej. Dodaj cebulę i smaż ją do zeszklenia. Dodaj cukinię i smaż przez 3-5 minut. Następnie dołóż szpinak i wymieszaj. Smaż całość do momentu utraty jędrności szpinaku. Dopraw solą i pieprzem. Wbij jajka i wymieszaj. Smaż do uzyskania odpowiedniego stopnia wysmażenia jajecznicy. Jajecznicę z cukinią i szpinakiem podawaj z dodatkiem chleba.