Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona na wędzonych skwarkach z boczku, ze szczypiorem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam.
Polecam bardzo smaczną ,zdrową i szybką sałatkę z warzyw surowych.
Odsłon: 566
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2105
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1394
Polecam bardzo smaczną ,zdrową i szybką sałatkę z warzyw surowych.
Odsłon: 566
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2105
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1394
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy pokrojony w kostkę boczek wędzony i cebulkę. Szczypior kroimy w kawałki 0,5 cm, mieszamy z jajkami, doprawiamy solą i pieprzem. Jeżeli skwarki z cebulką będą ładnie usmażone wlewamy na patelnię wymieszane jajka ze szczypiorem. Mieszamy, smażymy do momentu ścięcia się jajek, tak żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona tylko była taka trochę luźna. Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem i ostrą papryczką czereśniową. Smacznego!!!