Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 138
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 138
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy http://www.osm.mnet.pl/produkty.php )
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy)