Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastąp masło, czy olej śmietaną. Jajecznica wyjdzie cudownie kremowa i delikatna jak nigdy dotąd. Jej smak możecie wzbogacić o ulubione dodatki, np. szczypiorek, cebulę, koperek, paprykę, pomidora czy szynkę.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 222
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2142
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 978
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 222
Składniki
Jajka wbij do miski i rozkłuć je widelcem. Dodaj szczyptę soli i pieprzu.
Na patelnię wlej 2 łyżki śmietany i lekko ją podgrzej. Następnie dodaj rozbełtane jajka z przyprawami. Składniki mieszaj drewnianą łyżką do połączenia.
Gotową jajecznicę ze śmietaną oprósz natką pietruszki. Podawaj na ciepło z kromką świeżego pieczywa. Smacznego.