Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna jajecznica stworzona przez popularnego Kucharza Gordona Ramseya
Garnek lub Patelnia Łyżka widelec
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1096
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 255
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1096
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 255
Składniki
1: Do Garnka włóż 3 wcześniej rozbite jajka oraz masło 2: Zacznij gotować na małym ogniu 3:Kiedy jajka zaczną powoli się ścinać co 30 sekund mieszaj je na ogniu i poza i tak kilka razy aż się zetną 4: Kiedy jajka będą odpowiednio według ciebie ścięte dodaj zimnej śmietany i mieszaj 5: Dodaj sól pieprz oraz twoje dodatki 6: Serwuj najlepiej z Pomidorami, Pieczarkami lub z pietruszką