jajecznica

jajecznica
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: dorian1114
Jest bardzo dobra

Składniki

Przygotowanie

  1. Na rozgrzaną patelnie rozsmarować margaryne.

  2. Pokroić parówki i przysmarzać na patelni jak kto woli.

  3. Na patelnie wbić jajka,mieszać aż to wszystko nie będzie jak woda.SMACZNEGO(:

Komentarze do przepisu (5)

koko6 02 lutego 2011
jakie fuj na margarynie,a może na takim sklepowym smalcu z czasów PRL?Pozdrawiam.
ola100 02 lutego 2011
PAROWKA i jajka moja dietetyk nazwala by to danie grzechem.
agus32 02 lutego 2011
Zgadzam się jest bardzo dobra.........Pozdrawiam:)Witam na smakerze.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki