Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj moja kolejna pasta jajeczna z papryką konserwową, korniszonem i szczypiorkiem. Pasta szybka, łatwe i smaczna. Polecam
garnek, nóż, tarka, łyżka, miska,
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać , a następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach, korniszony również zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę konserwową pokroić w drobną kostkę, a szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do miski doprawić solą i pieprzem do smaku, połączyć z majonezem. Całość posypać posiekanym szczypiorkiem.
Pasta gotowa do spożycia.
Jajka i korniszony zetrzeć na tarce.
Dodać pozostałe składniki , majonez i wymieszać.
Pasta gotowa do podania.