Jaja z ikrą

Jaja z ikrą
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: fafiatko
Ikra idealnie podkreśla smak jaj!

Składniki

Przygotowanie

  1. Ugotowałam jaja na twardo- 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam przekroiłam wzdłuż i wyjęłam żółtka.
    Żółtka roztarłam z majonezem. Dodałam szczypiorek, pieprz i czarną ikrę.
    Nałożyłam w zagłębienia jaj i udekorowałam.

  2. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (30)

Nevermore 29 marca
Znowu jaja ;p Chyba będą mi się śniły w nocy :D
KulinarnaChwila 30 marca
pyszotka:)
Docherro 30 marca
Jakie pychoty z moją ulubioną ikrą...super:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki