Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie smaków.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 215
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 215
Składniki
Jaja gotuje się na twardo osiem minut od zagotowania wody. Paluszki surimi wolę zawsze podgrzać przed spożyciem więc podsmażam je na ledwo wytłuszczonej patelni- lepiej się rozwarstwiają. Do starych żółtek dodaje się posiekane paluszki surimi 4 szt, majonez, musztardę, sól i pieprz i szczypiorek. Farsz nakłada się do jaj i dodatkowo dekoruję piątym kawałkiem paluszka surimi.
Smacznego :)