Jaja sadzone

Jaja sadzone
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: fiorof
Jajeczne śniadanie.

Składniki

Przygotowanie

  1. Na patelni podgrzewamy olej.

  2. Rozbijamy jajka i smażymy dalej na wolnym ogniu. Kiedy zauwazymy, że jajko odpowiednio się ścięło - zdejmujemy je ostrożnie z patelni.

  3. Gotowe. Posypujemy natką. Doprawiamy do smaku. Podajemy ze świeżym , ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem. Smacznego :)

  4. Na patelni podgrzewamy olej.

  5. Rozbijamy jajka i smażymy dalej na wolnym ogniu. Kiedy zauwazymy, że jajko odpowiednio się ścięło - zdejmujemy je ostrożnie z patelni.

  6. Gotowe. Posypujemy natką. Doprawiamy do smaku. Podajemy ze świeżym , ciemnym pieczywem posmarowanym masełkiem. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (3)

mala_black 13 listopada 2012
Najlepsze jaja sadzone na masełku ,nie na oleju ,a fujjjjj z olejem !
konia 13 listopada 2012
Zwyczajne jajka sadzone , a jak pieknie podane , bardzo smakowicie wygladaja.
Annuar 14 listopada 2012
Ale pięknie podane. Yin - Yang :)
Składniki
Składniki