Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i sycące śniadanie.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 490
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 70
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 146
Składniki
Do małego garnka wlać napój sojowy, dosypać płatki jaglane, gotować przez 4-5 minut na małym ogniu często mieszając. Pod koniec dodać masło orzechowe i wymieszać
Przełożyć jaglankę do misek, na wierzchu ułożyć owoce i pozostałe dodatki. Smacznego!