Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące grzanki, rozpływające się masło, słodki syrop klonowy i tymianek. Pysznie, prawda?
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 534
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1423
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 121
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 399
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 534
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1423
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 121
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 399
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Kromki chleba przekroić na połówki (tak, aby otrzymać sześć "części"). Włożyć do piekarnika i piec przez około 15 minut, aż delikatnie się zarumienią. Gotowe grzanki wyjąć, każdą posmarować masłem, posypać solą. Ułożyć na talerzu, polać syropem klonowym, posypać tymiankiem.