Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O popularności tego przepisu świadczy fakt, iż zawiera w sobie wszystko to co zdrowe dla naszego organizmu. Bogactwo smaku uzupełniane słodyczą miodu powoduje, ze możemy delektować się tym uniwersalnym daniem każdego dnia.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Orzechy mielimy. W misce łączymy ze sobą płatki owsiane, orzechy, wiórki kokosowe i rodzynki. Dodajemy płynny miód. Mieszamy. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy 15 minut w 160 stopniach. Co 3-4 minut mieszamy aby nie przypalić spodu masy.