Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawne gofry podane z boczkiem, jajkiem sadzonym i serem cheddar, polane syropem klonowym. Pyszny, choć dość nietypowy przepis
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 872
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 70
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 61
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 872
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 33
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 70
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 61
Składniki
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!
Mleko, 2 jajka, mąkę, cukier, proszek do pieczzenia, sól, zioła i 1 łyżkę oleju mieszamy i odstawiamy na 10 minut. Po tym czasie sprawdzamy czy ciasto nie jest za gęste i ewentualnie dodajemy do niego trochę wody. Gofry pieczemy w gofrownicy, aż do zarumienienia. Na gorące gofry kładziemy paster sera. Przykrywamy podsmażonym plastrem boczku i sadzonym jajkiem. Na końcu polewamy syropem klonowym. Podajemy od razu - gorące są najlepsze!