Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie się prezentuje na stole no i bardzo smaczna.Polecam na świąteczny stół:)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 218
Polecam.
Odsłon: 710
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 370
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 218
Polecam.
Odsłon: 710
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 370
Składniki
Mięsa poporcjować,zalać wodą i gotować.Zdjąć szumy,dodać jarzyny,ziele i liście. Cebulę opalić nad palnikiem. Gotować do miękkości mięsa. Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać na 5 min.przed końcem gotowania. Dodać sól i pieprz,ale końcowy smak będzie po dodaniu żelatyny,wtedy jeszcze doprawimy. Miękkie mięso wyjąć wraz z warzywami i wystudzić.
Przestudzone mięso pokroić lub poszarpać. Na spód miseczek dać papryczkę chili,groszek i mięso. Do gorącego rosołu około 3l wsypać żelatynę i dobrze rozmieszać.Doprawić do smaku. Galaretkę wynieść w chłodne miejsce.
Smacznego życzę!