Dżdżownica

Dżdżownica
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Kiełbasa z musztardą.

Składniki

Przygotowanie

  1. Trzeba naciąć kiełbasę po obu stronach. W przedniej części widelcem można zrobić dziurki i włożyć w nie ziarenka pieprzu. Kiełbasę trzeba położyć na ruszt i mocno zrumienić.

  2. Smacznego :)

Komentarze do przepisu (29)

Nevermore 09 maja
Hahaha, super pomysł. Proste, a jakie wesołe i smaczne jedzonko :)
Pani_Domu 09 maja
Hahahah, będę miała koszmary w nocy ;) Ale też je tak będę robić :)
Dariusz-D 09 maja
Wiadomo , że śląska najlepiej się nadaje na grilla.
Zjadła Pani całą? :-)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki