Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przyrządzona wątróbka z sarny to idealna propozycja na gorące śniadanie. Takie śniadanie to doskonały początek zimowego dnia. Wątróbka dodaje energii, imbir rozgrzewa a morela nadaje słodkiego smaku.
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1280
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27510
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 184
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 209
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1280
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27510
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 184
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 209
Składniki
Pokrojoną cebulę w półplasterki podsmażam na patelni na 100 g masła. Podsmażoną cebulę przesuwam na jedną stronę patelni. Na pustą stronę patelni układam plastry wątroby i obsmażam z obu stron. Wątrobę mieszam z cebulą dodaję morele, imbir i resztę masła. Duszę pod przykryciem 5 minut.
Tak przygotowaną wątrobę podaje ze świeżym pieczywem. Tuż przed podaniem posypuję świeżo zmielonym pieprzem i solą.