Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy pomyślę o potrawie z dzieciństwa to na myśl przychodzi mi drobionka z mlekiem.Jest to po prostu zupa mleczna z kawałkami porwanego chleba lub bułki, dodatkowo trochę cukru i gotowe.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 85
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 833
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 85
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 109
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 104
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 833
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 348
Składniki
Mleko zagotować. Do miseczki porwać chleb lub bułkę, zalać gorącym mlekiem i posypać cukrem.
Jest to pyszne ciepłe śniadanko które pamiętam z dzieciństwa kultowe danie które uwielbiam do dziś. Polecam. Smacznego.