Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wykwintną kanapkę można zjeść na śniadanie, kolację, wziąć do pracy albo podać na krakersach na imprezie.
Nóż i deska do krojenia
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 152
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 152
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 874
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Chleb bułkę lub krakersy posmarować masłem, po czym położyć plasterki wybranej wędliny. Jeśli mamy sałatę, kładziemy liść sałaty zanim położymy wędlinę.Ja użyłam mojego domowego pasztetu.
Na wędlinę kładziemy umyte i pokrojone w plasterki warzywa: pomidor, ogórek, cebulę, rzodkiewkę
Posypujemy pieprzem , solą ( jeśli używamy), posypujemy pietruszką i wcinamy. Ja zawszeam pietruszkę i koperek zamrożony, więc zawsze dostępne.