Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta potrawa przekazywana z dziada pradziada. W okresie przedświątecznym to nasze codzienne śniadanie.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 795
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 167
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 611
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 795
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 167
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 611
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Cebule obieramy i drobno siekamy. Wkładamy do miseczki, posypujemy lekko solą, mieszamy i odstawiamy na chwilę, by cebula zmiękła. Zalewamy olejem. Podajemy z dużą ilością dobrego chleba.