Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które robiłem zazwyczaj gdy byłem mały, ponieważ ojciec przepijał pieniądze.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 259
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 239
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
obieramy i kroimy cebulkę (najlepiej w kostkę)
dajemy patelnie na mały ogień i dodajemy olej (tak z 30 sekund)
następnie wrzucamy cebulkę i mieszamy co około 1-1,5 minuty ( tak przez 7 minut)
dodajemy po 7 minutach przyprawy i mieszamy co 1 minutę (tak przez 5 minut).
Nakładamy na talerz, bierzemy kawałek pieczywa i gotowe. Smacznego !