Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, ekspresowe do przygotowania, a efektowne śniadanie lub kolacja
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 213
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 213
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Z bułek obciąć wierzchy i wyjąć miąższ, tworząc bułkową miseczkę.
Do środka każdej bułki wkładać pomidora - grubszy plaster, plaster mozarelli, wędlinę pokrojoną w paseczki.
Na wierzch rozbić jajko, przyprawić solą i pieprzem. Piec w temp. 180 stopni C ok. 20 min., aż jajo się zetnie. Smacznego :-)