Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla osób, które mają tendencję do przypalania naleśników lub problemy z przywieraniem ciasta. Tych budyniowych nie da się zepsuć :) Do naleśników ze zdjęcia użyłam budyniu karmelowego.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 123
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 123
Składniki
Przed pierwszym naleśnikiem można delikatnie posmarować patelnię papierowym ręcznikiem nasączonym odrobiną oleju. Jeśli mamy dobrą nieprzywierającą patelnie, krok ten można pominąć.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i rozlewać na patelnię jak zwykłe naleśniki.
Aby otrzymać naleśniki w innym kolorze i o innym aromacie można wybrać inny smak budyniu - czekoladowy, malinowy, biszkoptowy.