Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na śniadanie, obiad czy kolację
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 714
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 714
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Składniki
Kaszę wypłucz na sitku. Ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wystudź. Banany obierz i pokrój w cienkie plasterki. Dokładnie rozgnieć przy użyciu widelca. Do bananów dodaj kaszę, jajka i mąkę. Wszystkie składniki wymieszaj. Na rozgrzany tłuszcz wyłóż po łyżce masy. Placuszki smaż z każdej strony na złoty kolor. Podawaj na ciepło polane np. jogurtem naturalnym.