Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy też czasem macie ochotę na coś zupełnie niezdrowego? Na pewno. I co wtedy? A na przykład wypasione tosty. Na kolację lub śniadanie. Jak kto woli, bo te tosty są pyszne i pasują na każdą okazję :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 56
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 128
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 46
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 56
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 128
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 46
Składniki
Na jednej kromce kładę plasterek sera. Na serze układam na przemian plasterki ogórka i pomidora. Przykrywam listkami szpinaku. Drugą kromkę bardzo cienko smaruję majonezem i posypuję przyprawami. Chodzi o to aby przyprawy przykleiły się do kromki. Tą kromkę przykrywam pierwszą kromkę tak aby posmarowana część była w środku. Tak przygotowuję potrzebną ilość tostów. Każdy z tostów smaruję na wierzchu cienko majonezem. Na patelni rozgrzewam odrobiną masła i układam tosty posmarowaną częścią do dołu. Smażę aż zrobią się rumiane. Potem smaruję ponownie majonezem górną, nie usmażoną jeszcze część tostów, odwracam na drugą stronę i znów smażę do zrumienienia.