Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj tam ,oj tam. Sypnęło nam się za dużo ryżu. Tak właśnie na szybkiego powstał ten a'la paprykarz. Wyszło bardzo smacznie.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Ryż gotujemy na sypko. Natkę pietruszki siekamy. Do dużej miski przekładamy śledzie wraz z zalewą ,rozgniatamy widelcem. Do śledzi dodajemy ryż i natkę ,mieszamy. Do smaku doprawiamy solą ziołową ,słodką papryką i pieprzem. Podajemy z pieczywem.