Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że w okresie zimowym każdy zje z przyjemnością surówkę z warzyw. Surówka z kapusty pekińskiej, która idealnie pasuje jako dodatek do mięsa. Zachęcam do przygotowania.
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 13
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10706
Polecam.
Odsłon: 268
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 24
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 13
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10706
Polecam.
Odsłon: 268
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 24
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, ogórka obieram, kroję w kostkę, Paprykę oczyszczam z nasion kroję drobno. 2. Kukurydzę, oliwki odlewam z zalewy, łączę z warzywami.
3. Do naczynia wlewam oliwę z oliwek, sok z cytryny, dodaję musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam i wlewam do warzyw. 4. Warzywa mieszam, przekładam do salaterki, gotowa.
5. Smacznego.