Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki, bazyliowe pesto i szparagi.....
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 628
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 55
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 628
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 55
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 81
Składniki
Ziemniaki obrać ze skórki, większe sztuki pokroić na połówki, ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić, ostudzić.
Szparagi oczyścić, usunąć zdrewniałe końcówki. W garnku zagotować lekko osoloną wodę, wrzucić szparagi, gotować 4-5 minut. Odcedzić, ostudzić, pokroić na kawałki.
Wszystkie składniki pesto wrzucić do pojemnika blendera (odłożyć po pół łyżki parmezanu i orzeszków pinii), zmiksować.
Ziemniaki wymieszać z pesto. Na talerze rozłożyć liście sałat, ziemniaki i kawałki szparagów. Posypać pozostałym parmezanem i orzeszkami piniowymi.