Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dary z mojego ogródka na talerzu, polecam.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
Sos. Sól i pieprz utrzeć z sokiem z cytryny, dodać oliwę i ucierać do gładkiej masy. Można też wszystkie składniki dokładnie wymieszać w słoiczku. Roszponkę, szczypiorek i cukinię dobrze opłukać. Szczypiorek drobno pokroić, cukinię pokroić w długie cienkie paski. Wszystko wyłożyć na półmisek, polać sosem winegret. Warto odczekać 5 minut do przegryzienia się smaków.