Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną wiosenną surówkę, smaczna zdrowa i kolorowa , skusi swoim smakiem i wyglądem dużych oraz małych niejadków.
Salaterka,
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 29
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 283
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1218
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 121
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 29
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 283
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1218
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 121
Składniki
Wszystkie warzywa oczyścić, opłukać, osuszyć. Sałatę zieloną porwać na kawałki. Szczypiorek i koperek drobniutko posiekać. Ogórek zielony jak i rzodkiewkę zetrzeć na tarce ( duże oczka ). Pomidory pokroić w kostkę u mnie pomidorki koktajlowe, natomiast pomidory duże można zalać gorącą wodą pozostawić na chwile i ściągnąć skórkę w razie konieczności ja osobiście wole ze skórką. Warzywa wymieszać skropić sokiem z cytryny, dodać sól, pieprz do smaku oraz olej ponownie wymieszać. Całość oprószyć przyprawą do sałatek. Smacznego.