Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, bo jej kolory i świeżość oddają urok tej przepięknej pory roku. Niezwykle chrupiąca i orzeźwiająca, z powodzeniem można zjeść ją solo lub podać do obiadu. Znakomicie sprawdzi się również jako dodatek do mięs z grilla :)
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 22
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 257
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1148
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 113
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 22
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 257
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1148
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 113
Składniki
Wszystkie składniki kroimy w drobne paseczki, dodajemy cukru, kilka kropli cytryny i skrapiamy oliwą. Dokładnie mieszamy.
Sałatka przed podaniem powinna postać 15 minut w celu zintegrowania się smaków.