Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa sałatka. Idealna na śniadanie, na kolację lub lunch do pracy. Ze słodko - kwaśnym sosem smakuje wyśmienicie.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Umytą rzodkiewkę, paprykę i pomidory pokroić w grubą kostkę. Sałatę drobno postrzępić. Cebulę pokroić w pióra. Szczypiorek posiekać. Składniki sosu połączyć, doprawić do smaku. Warzywa przełożyć do miski, polać przygotowanym sosem, wymieszać. Podanie przeze mnie proporcje na sos musztardowy można zmieniać w zależności od swoich upodobań.