Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tę wiosenną sałatkę zrobisz w zaledwie 5 minut. Jest idealna na drugie śniadanie, możesz zaserwować ją również jako dodatek do dania mięsnego. Najlepiej jednak będzie smakować, jeśli zjesz ją z podpieczoną kromką żytniego pieczywa.
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 91
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 373
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3650
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 91
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 373
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3650
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyj pod bieżącą wodą i osusz.
Ogórka i rzodkiewkę pokrój w półksiężyce, a szczypiorek posiekaj.
Rukolę przełóż do miski, dodaj ogórka, rzodkiewkę oraz szczypiorek.
Oliwę połącz z solą oraz pieprzem. Taką mieszanką polej warzywa i całość wymieszaj.
Na wierzch pokrusz ser feta. Taką wiosenną sałatkę możesz serwować podpieczoną kromką chleba.