Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis powstał spontanicznie. Zalążek już w sklepie rybnym. Doskonała przystawka na Wielkanocny Stół
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34493
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 215
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34493
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 174
Składniki
Śledzia kroimy w ok. pół centymetrowe paski. Krewetki odsączamy ze śmietany (pozostawiając ją ) i kroimy również w ok. pół centymetrowe kawałki. Cebulę i cykorię drobno siekamy. Wrzucamy do miski, dodajemy umytą rukolę i roszponkę doprawiamy odrobiną soli ( trzeba na nią uważać ) oraz pieprzem. Wlewamy śmietanę z krewetek, majonez i dodatkową łyżkę śmietany. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok. 15 min.