Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna propozycja sałatki nie tylko na świąteczny stół.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 369
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 105
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 80
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 369
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 105
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 80
Składniki
Ryż ugotwać na sypko w lekko osolonej wodzie a potem odsączyć z wody i wysypać z woreczka. Wystudzić. Pparykę, cebulę pokroić osobno w kostkę. Kukurydzę odsączyć. W misce ukladać warstwami ryż, paprykę, cebulę, kukurydzę a potem kapustę oraz wymieszany majonez z ketchupem i doprawiony solą i pieprzem. Na koniec wyłożyć tuńczyka i udekorować natką pietruszki. Przed podaniem sałatkę schłodzić a po nałożeniu na talerz można wymieszać ze sobą warstwy sałatki.