Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 309
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 439
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 385
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 272
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 309
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 439
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 385
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 272
Składniki
Fasole czerwoną i białą z puszki przepłukać w zimnej wodzie, pokroić awokado(skropić cytryną), pokroić cukinię w ćwiartki, cebulę w kostkę. Pokroić pomidora (pestki pomidora usunąć) i jajka w ćwiartki. Pokroić trochę fety w kostkę.
Przygotować sos do sałatki z oliwy, dodać kilka kropel octu balsamicznego, sól pieprz i resztę ziół do smaku.
Sałatkę układać warstwowo w przeźroczystym naczyniu. Fasolę czerwoną, białą, awokado, cebulę, cukinię, pomidora, polać sosem wierzch sałatki, udekorować jajkami i fetą sałatkę. Przepis zmodyfikowany z czasopisma kobiecego.