Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze robiłem ze szklarniowych i bez rzodkiewki. Czas coś urozmaicić:-)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 165
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8435
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 165
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8435
Składniki
Ogórki myję nie obieram i zcieram na tarce o drobnych oczkach. Solę i odstawiam na chwilę aż puszczą wodę W tym czasie drobno siekam czosnek,koperek i rzodkiewkę Wodę z ogórków odlewam i dodaje resztę składników Wszystko mieszamy z jogurtem,skrapiamy cytryną i dodajemy oliwe z oliwek. Przyprawiamy do smaku i wkładamy do lodówki Smacznego!!!