Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzonko jest wyśmienite i lekkie, dodam jeszcze, że powstaje błyskawicznie :) Najlepsze na 2, 3 dzień kiedy smaki się "przegryzą".
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35891
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 145
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 261
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 297
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35891
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 145
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 261
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 297
Składniki
Papryki oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w paseczki, wrzucamy razem z pokrojoną w piórka cebulą na olej, smażymy do zeszklenia tej ostatniej. Potem wlewamy pomidory w zalewie i dodajemy koncentrat, mieszamy, dusimy na niewielkim ogniu do zagęszczenia sosu (około 8 - 10 minut), następnie przyprawiamy. Rybę osączamy z zalewy, dodajemy do papryki, mieszamy delikatnie, ewentualnie doprawiamy i dodajemy cukru by zrównoważyć "kwaśność", schładzamy w lodówce.