Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królowa wszystkich przyjęć i świąt.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 105
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 382
Polecam.
Odsłon: 437
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 105
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 716
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 31
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 382
Polecam.
Odsłon: 437
Składniki
Ziemniaki ze skórą, marchew i seler myjemy i gotujemy do miękkości. W między czasie gotujemy jajka na twardo i kroimy drobno zieloną część pora. Ugotowane jajka studzimy, obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Wszystkie krojone składniki umieszczamy w misce.
Ugotowane ziemniaki, marchew i seler studzimy, obieramy ze skórek i kroimy również w kostkę, umieszczamy w misce. Kroimy w kostkę ogórki kiszone, groszek odcedzamy z wody na sitku i dodajemy do pozostałych składników. Wszystkie składniki mieszamy, solimy pieprzymy, dodajemy oliwę, musztardę i majonez, mieszamy i umieszczamy w pojemniku.
Pojemnik zakrywamy i wstawiamy sałatkę do lodówki na około 2 godziny żeby odpoczęła. Smacznego!!!