Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę tą można bardzo szybko zrobić na śniadanie. Nadaje się też na spotkania towarzyskie
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 814
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 79
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 35
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 239
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 814
Składniki
· Ugotować jajka na twardo i pokroić w dość grubą kostkę. · Tuńczyka odlać z sosu. · Ogórki pokroić w kostkę. · Odcedzić puszkę kukurydzy z zalewy. · Odcedzić groszek konserwowy z zalewy. · Szczypior pokroić na drobno. · Włożyć wszystko do jednej miski i dokładnie wymieszać · Doprawić solą i pieprzem do smaku. · Dodać majonez i jogurt grecki i jeszcze raz dokładnie wymieszać. · Smacznego !