Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka w 20 minut? Dlaczego nie...Tyle wystarczy by zadowolić podniebienia nieoczekiwanych gości. A i do pracy się nada jako drugie śniadanie.
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 469
Polecam.
Odsłon: 95
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 99
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 469
Polecam.
Odsłon: 95
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 99
Składniki
Makaron gotujemy al dente, przelewamy zimną wodą i odcedzamy. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę. Pory myjemy, kroimy w piórka, sparzamy kilka minut we wrzątku. Pomidorki myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na 4. Paprykę kroimy w kostkę. Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Szczypiorek siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, mieszamy z majonezem, do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.