Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam swój wiek i jak sięgnę pamięcią to ta sałatka była zawsze w mojej rodzinie nawet za czasów komuny. Ale co dobre to dobre i jest ponadczasowe. Warto aby ten przepis był powielany i zachowany w naszej kulturze. Można go modyfikować, ale ta wersja jest mi najbliższa.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Składniki
Do tych składników co widać możemy dodawać jeszcze np: kukurydzę konserwową
Obieramy ogórki kroimy na połowę a potem na pół plasterki Cebulę kroimy na pół a potem na małe kosteczki. Koperek kroimy bardzo drobno.
Wszystko mieszamy dodajemy sól, pieprz, cukier i polewamy jogurtem. Na koniec posypujemy pokrojonym koperkiem. Życzę smacznego jeśli podoba się to proszę o kciuki i polecanie znajomym. Smacznego