Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna świąteczna sałatka z gotowanymi pieczarkami i jajkiem, idealna na świąteczny stół i inne okazje.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7975
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1408
Polecam.
Odsłon: 213
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 64
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7975
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1408
Polecam.
Odsłon: 213
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 64
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i wrzuć na gotującą wodę. Gotuj około 10 minut. Wyjmij na sito, wystudź i odciśnij z nadmiaru wody. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz.
Pieczarki, jajka ogórki i cebulę pokrój w kostkę. Groszek odsącz na sicie. Wymieszaj. Dodaj musztardę, majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem wstaw do lodówki.