Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może by tak przepis na pyszną surówkę w sam raz do dań drugich lub nawet do kanapek kto jak woli, jeżeli chcecie przepis zapraszam pod podanym linkiem na blog pod nazwą kuchnia domowa agi
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 88
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1708
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 88
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1708
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
Umyte warzywa osuszyć następnie pokrojony szczypior nasolić i uciskać aż zmięknie, po tym czasie wkroić ogórka obranego ze skórki i wymieszać, po tym czasie dodać sałatę rwąc ją w dłoniach i także wymieszać
Po wymieszaniu całości wsypać cukier i wlać ocet wymieszać odczekać aż cukier się rozpuści i dodać śmietanę, znowu wymieszać do połączenia się wszystkiego w jedną całość