Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zalega Wam w lodówce korzeń selera i pietruszki? Wykorzystaj je do przygotowania wyrazistej surówki. Wystarczy zetrzeć warzywa na tarce. Dorzucić natkę pietruszki i koperku. Przygotować sos majonezowy i gotowe! Tak przygotowana surówka świetnie komponuje się z pieczonym lub smażonym mięsem, bądź rybą.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 687
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1494
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4841
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 687
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1494
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4841
Składniki
Seler, pietruszki i jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach.
Natkę pietruszki i koperku opłucz i drobno poszatkuj. Dodaj to startych warzyw.
Sałatkę dopraw łyżką octu. Składniki wymieszaj.
W osobnej miseczce połącz majonez z chrzanem i przyprawami. Składniki wymieszaj.
Gotowym sosem polej surówkę.